LiveRadio Help - Veelgesteld vragen en antwoorden over Mijn Apps

Welkom bij de veelgestelde vragen over uw LiveRadio Toolbar. Klik op de onderstaande relevante vraag. Als u niet vindt waar u naar zoekt, neem dan contact op met ons ondersteuningscentrum.

Mijn Apps

Waar word ik naartoe geleid als ik klik op de knop Add Apps op mijn werkbalk?

De knop Add Apps opent een pagina waarop u kunt kiezen uit duizenden gratis onderdelen die u met één klik aan uw werkbalk kunt toevoegen. Zoek gewoon op de onderwerpen die u interesseren en u zult allerlei knoppen en apps vinden met nieuwe feeds, games, tv, films en nog veel meer.

Top

Hoe wordt een component aan mijn werkbalk toegevoegd wanneer ik het toevoeg?

Wanneer u een nieuw onderdeel toevoegt, knippert die en wordt die gemarkeerd weergegeven op uw werkbalk zodat u de nieuwe toevoeging gemakkelijk kunt zien. Het onderdeel wordt toegevoegd aan de eerste positie in het deel Mijn Apps, rechts van de knop Add Apps. Nadat u verschillende componenten (afhankelijk van hun grootte) hebt toegevoegd aan het deel Mijn Apps worden nieuwe componenten ondergebracht in een chevron-menu.

Top

Hoe verwijder ik een component dat ik heb toegevoegd?

Eenmaal u een component hebt toegevoegd, splitst de knop Add Apps om een pijl op te nemen die de link Beheren opent. De link opent het scherm Toolbar Instellingen, waar u in het tabblad Mijn Apps, componenten die u hebt toegevoegd, kunt verwijderen, tonen / verbergen en verplaatsen.

Top

Wat gebeurt er wanneer er op mijn werkbalk onvoldoende ruimte is om een component toe te voegen?

Er is altijd plaats! Nadat u verschillende componenten (afhankelijk van hun grootte) hebt toegevoegd aan het deel Mijn Apps worden nieuwe componenten ondergebracht in een chevron-menu zodat er niet nog meer ruimte wordt ingenomen.

Top

Ik heb een component toegevoegd en nu zie ik het niet meer.

Soms wordt een component dat werd aangeboden op de pagina Add Apps verwijderd door de uitgever ervan. Wanneer dit gebeurt, zal het niet meer in uw werkbalk verschijnen.

Top

Ik zag op de pagina Add Apps een component dat Alerts aanbiedt. Wat zijn dat?

Het is mogelijk dat u reeds af en toe Alerts ontvangt van de uitgever van uw gemeenschapswerkbalk. De Alerts zijn korte instant berichten die de gemeenschap mogelijk interesseren en die in de buurt van de systeemlade op uw bureaublad verschijnen. Op de pagina Add Apps kunt u Alerts toevoegen van elke gemeenschap die u interesseert.

Top